P a n d a

heerlijk vegetarisch restaurant

in het hartje van Gent

( P a t e r s h o l ) 

&

 vzw  V i a d a g i o  promoot:
L e n t e   c o n c e r t
koud en warm buffet met live optreden
z o n d a g   1 1   m a a r t   2 0 1 2
Bui in de oren-   diep in het  hart vrede ontkiemt,   lente gaat beginnen.
Na het grote succes van onze nocturne avond vorige zomer, willen we in de sombere maand maart opnieuw een hartverwarmende zondag  organiseren. De Panda, bestaat bijna 28 jaar, dag na dag hebben we getracht om jullie hoogstaande, kwalitatieve producten en maaltijden aan te bieden. En nu willen we met jullie verder een uniek moment delen in ons aangenaam kader.. Een overheerlijk vegetarisch feestelijk buffet overtuigt U en Uw gezelschap.
Over het buffet: Een unieke gelegenheid voor iedereen. Een fijne, volwaardige en feestelijke keuken, om van te watertanden. Al onze basis ingrediënten zijn gegarandeerd van BIOLOGISCHE kwaliteit. Een paar voorbeelden: kastanje pastei, kikkererwten soufflé, mini loempia, oesterzwam kroket, Borek-bladerdeeg met spinazie en feta, Dolma-druivenblad rol met jasmin rijst, geitekaas-pesto driekoek, seitan-tofu met drie zwammen, brocolli quiche, seizoen salade met pittige sauzen…we voorzien hier ook één uitzonderlijk gerecht met bio-lamsvlees in kerriesaus.
Over de muziek: Hiergeven wij de voorkeur aan klassieke muziek. Jonge getalenteerde musici tonen deze hoogstaande kunst op een korte afstand van hun publiek, in een ruimte waarin de akoestiek de crème wordt van het muzikaal festijn. De zwijgende Valses en honigzoete Nocturnes met piano van Chopin, de hemelse Fuga van Bach en sublieme Tango van Piazolla gespeeld met accordeon, de nostalgische aria’s uit diverse opera’s….worden tijdens de pauzes zorgvuldig gebracht, gezelligheid gegarandeerd.
Gratis boottocht: De opbrengst van deze activiteit gaat naar de werking van Viadagio vzw. Na het grote onderhoud van de prachtige boten vorig jaar, staan wij dit jaar opnieuw voor een grote uitdaging, de steigers moeten op hun beurt ook een grote reparatie ondergaan. Viadagio biedt een gratis boottocht voor de deelnemers op die zondag. Enkel met reservatie vooraf.
                    
Prijs all-in : 55 € p.p, -10%  vanaf 4 pers. Kinderen 6-12:-50 %
 
Aperitief met hapjes ( aanvang 12 uur ), koud en warm buffet naar believen, bio-wijn, dessert buffet, koffie, thee en concerten ( einde rond 18 uur ).
 
Adres: Oudburg 38, Gent (bij Vrijdagmarkt) 
Reservatie: tel. 09 225 07 86.
 
 
 
 
 
 

 

© Viadagio v.z.w., Oudburg 38  9000 Gent - T: 09 225 07 86 - E: